Er du interessert i helhetlig helse? Vil du finne balanse som faktisk varer?

Lær hvordan du helhetlig kan oppdage bedre helse og mer energi i hverdagen. Vi gir foredrag og vegetar matlagingskurs med prinsipper fra Ayurveda - verdens eldste helsesystem.

Søndag 10. mars

Bedre helse mot våren | Ayurvedisk workshop & middag

Ayurveda

Hvordan skape balanse i kroppen og sinnet? Ifølge Ayurveda er et av triksene å følge naturen og årstidene for å få bedre fordøyelse, mer energi og mer velvære.

Vi er nå inne i Kapha-tiden, ifølge det urgamle helsesystemet Ayurveda, som ble skrevet ned i India for rundt 5000 år siden. Kapha-sesongen strekker seg fra sen vinter og til starten på sommeren, og bærer med seg ulike kvaliteter som blir synlige både ute i naturen og i oss, i våre kroppslige og mentale systemer.
Et av de viktige prinsippene i Ayurveda er at "likt øker likt, og motsatt balanserer". Derfor vil vi se på hvilken type mat, krydder og livsstil som vil være gunstig nå for å motvirke vårens kvaliteter som tung, kald, treg, statisk/ubevegelig og klebrig. Vi serverer også en middag bestående av mung-gryte med gode grønnsaker, hirse, tilbehør og urter. Til sist en god te som vil balansere kroppen.

  • Tid: 
    Søndag 10. mars kl. 15:00 - 17:00
  • Sted:
    Storgata 132A
  • Pris:
    350,- (inkl middag)

Interessen i vesten øker stadig for Ayurveda. Denne urgamle vitenskapen kan brukes som et supplement til vestlig medisin, og gi oss en større forståelse for hvordan oppnå optimal helse på naturens premisser. I Ayurveda tilpasser man livsstil og kosthold til de ulike årstidene og kroppstypene.

Ayurveda gir enkle prinsipper for å oppnå balanse, med fokus på mat, krydder, livvstil og rutiner. Dette kombineres til en helhetlig og naturlig tilnærmning til et sunnere liv.

Ayurveda i Tromsø