Er du interessert i helhetlig helse? Vil du finne balanse som faktisk varer?

Lær hvordan du helhetlig kan oppdage bedre helse og mer energi i hverdagen. Linn fra TMED gir personlige konsultasjoner og foredrag med prinsipper fra Ayurveda - verdens eldste helsesystem.

Søndag 21. februar:
Workshop | Yoga & Ayurveda for årstiden

Interessen i vesten øker stadig for yoga og Ayurveda. Disse to urgamle vitenskaper kan brukes som et supplement til vestlig medisin, og gi oss en større forståelse for hvordan oppnå optimal helse på naturens premisser. I Ayurveda tilpasser man livsstil og kosthold til de ulike årstidene og kroppstypene. Yogaen er en veldig skånsom men effektiv form for fysisk bevegelse, som balanserer kroppens indre systemer. Alt dette styrker kropp og sinn innenfra, slik at vi kan håndtere en hverdag i en moderne verden som går fortere og fortere.

Denne workshopen holdes av Linn Lundström, som brenner for helhetlig tilnærming til helse gjenom Ayurveda, og Ruben Lundström, som er veldig engasjert i yoga, med over 6 års erfaring som yogalærer.

Les mer under!

Ayurveda i Tromsø
Peace does not mean to be in a place where there is no noise, trouble or hard work. It means to be in the midst of all these things and still be calm in your heart.

Dagsprogram:

- 12.00: Foredrag med inspirasjon fra Ayurveda
Enkle prinsipper for å oppnå balanse, med fokus på mat, krydder, livvstil og rutiner. Ayurveda kombinerer dette til en helhetlig og naturlig tilnærmning til et sunnere liv. Vi ser nærmere på årstiden vi er i (Kapha-sesongen), og hvilke rutiner som vil være mest gunstige for oss nå.

- 13.30: Hatha Yoga & Pranayama
Varmende yoga asanas for kalde vintermåneder. Vi skaper energi og bevegelse der det er stagnasjon, og ro der stresset har satt seg. Du vil også lære hvordan du kan bruke pranayama (pusteteknikk) som et kraftfullt verktøy for å roe ned nervesystemet, som igjen kan forbedre og booste fordøyelsen, immunforsvaret og humøret.

- 15.00: Dyp avspenning (Yoga nidra)
Vi veileder deg til fullstendig ro i kroppen gjennom kroppsskanning og tilstedeværelse med mindfulness. Etter det går vi enda dypere innover i yoga nidra, der du kan hvile i meditasjon på yogalyder. Alt dette til live musikk med harmonium og sang.

- 15.30: Ayurvedisk middag
Vi avslutter workshopen med et vegetarisk måltid basert på Ayurvediske prinsipper for årstiden, som vil varme kroppen innefra

Janne

Praktisk info

Sted: Storgata 132, Tromsø
Dato: Søndag 21.2, 12:00-16:00
Pris: 950 kr for hele workshopen inkludert Ayurvedisk buffetmiddag

Meld deg på ved å sende SMS til Linn på tlf. 95 94 76 65.


Mer om oss

Linn har fullført 150 timer i Ayurveda Foundation Training ved Shankhya Ayurveda Akademi & Klinikk, og er spesielt interessert i å hjelpe mennesker ta steget til å bli en bedre versjon av seg selv. Hun har gjennom utdanningen og egen erfaring og praksis i 4 år fått en god forståelse for grunnprinsippene i Ayurveda. Hun tar videre kursing innenfor Ayurvedic Transformation Coaching.

Ruben har fullført 200 timer utdanning ved Veda Yoga Teacher Training og har undervist yoga siden 2014 for bedrifter, treningssentre, festivaler og retreats. Han driver også sin egen bedrift, Innergize Bedriftsyoga & Stressmestring.


Built with Mobirise - Go now