Trenger du å fylde på batteriene før mørkertia?

Bli med på retreat med meditasjon og yoga ved Lyngsalpan - her får du muligheten til å puste ut, senke skuldrene og bare være deg selv sammen med likesinnede :)Disse dagene vil gi deg mer enn bare stillhet og indre ro - her får du treffe nye venner, ta del i vegetarmatlaging og finne glede og inspirasjon i mantrameditasjon. La denne opplevelsen bli en du sent kommer til å glemme. Målet med denne retreat er å gi deg en smak av yoga-livsstilen som er så mye mer enn bare fysiske øvelser.

Ikke bekymre deg hvis du er helt ny til meditasjon, det er veldig enkelt og alt blir forklart. Du er ikke alene, det er mange som er i samme situasjon!

Retreat i Lyngen
Mantrameditasjon er døren til en annen verden, en verden av harmoni og virkelig glede. Dette stedet er ikke et geografisk sted, men en bevisthetstilstand - og heller enn å prøve å reise dit med egen kraft kan du komme dit ved å reise på det trygge skipet av et mantra.

Mer om opplegget

Vi samkjører til IMA Tursenter på ettermiddagen på torsdagen og ankommer til et hjemmelaget vegetarmåltid (høstgryte). Du får tildelt rom i en av de tre trivelige hyttene, og du deler rom med en eller to andre sjeler. Det er eget bad med dusj på hver av hyttene.

Etter middagen samles vi til uformell åpning av retreaten hvor vi forteller litt om oss og Yoga-visdommen. Deretter lir det Candlelight Kirtan - behagelig musikkmeditasjon med mantraer. Vi avrunder kvelden med guidet dyp avspenning, en favoritt for mange.

Alle kursene holdes i en koselig trelavvo på over 120 m2.

Sjekk under for fler bilder, datoer, dagsprogram og påmelding :)


Området og felleslavvoen

Hyttene du vil sove i

Dagsprogram (lør-søn):

07:00 Rolig morgenyoga
08:00 Meditasjon
08:45 Frokost vegetarbuffet

Fritid / Lunsj / Workshops*

14:00 Hatha Yoga
16:00 Musikkmeditasjon
16:30 Middag vegetarbuffet

18:00 Candlelight kirtan (Musikkmeditasjon)
19:00 Yogavisdom, refleksjon og te
20.30 Dyp avspenning

* Fritid: Slappe av, lese, gå tur etc.
Mulige workshops: Vegetar matlagingskurs, felles tur, Ayurveda, foredrag fra yogafilosofien, meditasjon i naturen mm.

Praktisk info

  • Kostnad2500kr (2100kr student/honnør). Dekker overnatting, mat og alle kurs
  • StedIMA Tursenter, Steindalen ved Lyngsalpan
  • Datoer: 21. - 24. oktober (torsdag-søndag)
  • Covid/sykdomVi følger nasjonale og lokale regler, og dersom det innføres restriksjoner eller sykdom som gjør at vi ikke kan gjennomføre retreaten vil du få pengene tilbake
  • Avmelding: Ved avmelding senest 3 uker før retreat gis 80% av beløpet tilbake, senest 2 uker før gis 60% tilbake, senest 1 uke før 40% tilbake. Etter dette gis ingen tilbakebetaling.
  • Mat/allergierVi serverer deilig vegetarisk mat, det vil si ingen kjøtt, fisk eller egg (vi bruker derimot meieriprodukter iblant). Hvis du er veganer eller har noen allergier, ta kontakt med oss så finner vi nok ut av det
  • Ta medInnesko/tøfler eller ullsokker til å ha på inne, håndduk, behagelige klær til yoga, turklær om du ønsker, evt. egen yogamatte (hvis du ikke har, kan du låne hos oss)
  • Ta delVåre retreater er dugnads-basert, der alle bidrar med det de kan! Det blir mulighet for å hjelpe med matlaging, oppvask, utstyr osv.

Påmelding

Klikk under så kommer du til påmelding der du kan booke din plass :)

Også litt stemning til sist: