Yoga med oss?

Nye kurs 10-11. april


Vil du oppdage en mykere kropp og mer ro i hodet?
Litt lyst å prøve yoga i en avslappet, down-to-earth atmosfære?
Les mer om våre kurs så sees vi kanskje hos oss :)

Mandager:
• 16:30 - 17:40 Myk Yoga, Nivå 1
• 18:00 - 19:10 Myk Yoga, Nivå 2
• 19:30 - 20:40 Yin Yoga

Tirsdager:
• 16:30 - 17:30 Yoga for Menn

Yogalærer Ruben

Velkommen til ro & balanse.

Hei! Jeg heter Ruben og er født og oppvokst nord i Sverige. Jeg er vår sertifiserte yogalærer (RYS-200) som har 10 års erfaring innen yoga & meditasjon for bedrifter, festivaler, retreats og treningssentre. Jeg driver også Innergize Bedriftsyoga & Stressmestring her i byen. Min tilnærming til yoga er at hovedfokuset skal være pust og avspenning - alt mer enn det er bare en bonus. Jeg vil at du skal kunne komme hit presis som du er.

Hva er spesielt med yogatimene hos Tromsø Meditasjon & Yoga?

Her vil vi at du ska kunne komme og være akkurat som du er. Våre kurs gir deg muligheten til å virkelig lande. Til å slippe skuldrene ned. Dette er ikke treningssenteryoga, men vi ser mer helhetlig på mennesket og livet. Vi flytter fokuset fra tankestrømmet og bekymringer inn til pusten og kroppen, noe som hjelper oss å være tilstede i oss selv. Vi tillater øyeblikket å bare være, uten å dømme eller sammenligne oss med andre. Kom gjerne i dine aller mest komfortable (og ikke nødvendigvis så fine) treningsbukser, uten parfyme og uten prestasjonsfokus.

Noen tilbakemeldinger

"Yogalærer Ruben var veldig dyktig. Han har virkelig en ro med seg som smitter over på andre. Han viste og forklarte godt hvordan man utfører de ulike øvelsene. De kunne også tilpasses for hver enkelt deltaker. På dette kurset kan man komme som man er og være seg selv. Jeg fikk alltid en indre ro etter hver time"
"Jeg vil anbefale dette kurset til alle som føler et behov for å roe ned og finne indre ro i en hektisk hverdag. Dette er egenomsorg på høyt nivå."
"Anbefales på det sterkeste! Har kjent god effekt både psykisk og fysisk. Kurset har gitt meg en ro i sinnet jeg ikke hadde før, og kroppslige smerter som kom av stress er lindret uten medisiner. Har tidligere forsøkt yoga på treningssenter, men dette kurset var noe helt annet. Veldig rolig og behagelig atmosfære."
"Veldig god og rolig atmosfære. Det blir presisert at alle må kjenne på egen kropp, og at det ikke legges opp til konkuranse. Anbefales, og blir å fortsette på kommende kurs."
"Jeg har hatt muskulære smerter i kroppen lenge. Jeg har også slitt med indre uro. Etter å ha vært på kurset til Ruben har jeg blitt merkbart bedre, og jeg kjenner en god følelse i hele kroppen. Jeg har lært teknikker og fått verktøy der jeg kan slappe godt av. Jeg har lært øvelser som gjør kroppen mykere, og som lar meg slippe spenninger. Jeg har lært viktigheten av god pust, og å lande i øyeblikket. I en hektisk hverdag er dette noe jeg kan glemme, men yogakurset vil alltid hjelpe meg å finne tilbake til indre ro og refleksjon. Takk, Ruben."
"Jeg er kjempefornøyd med kurset, synes Ruben er en skikkelig flink instruktør. Mange av tingene som er sagt, er sagt på en fin måte og det huskes."
Yin Yoga

Myk Yoga

8 ukers kurs | Nivå 1 og 2

Dette kurset passer for deg som:
• Ønsker å finne godfølelsen i kroppen eller vil være mer tilstede i livet
• Vil forbedre balanse, styrke og energinivå på en skånsom måte
• Føler deg stiv og støl og ønsker bli litt mykere

Vårt kurs i Myk Yoga er basert på styrkende, balanserende og aktive yogastillinger og sekvenser - alt gjennomført på en skånsom måte som gagner alle kroppens systemer. Fokuset ligger på tilstedeværelse og pusten. På denne måten kombinerer vi det å bygge styrke og energi i kropp og sinn med dyp strekking av musklene våre.

Les mer, eller meld deg på


Denne gang deler vi opp kurset i 2 grupper: Nivå 1 (16:30) og Nivå 2 (18:00), begge på mandagene. For deg som aldri har vært med før eller bare vil ta det veldig rolig og lære basics i yoga, er Nivå 1 perfekt. I Nivå 2 utgår vi fra at du har prøvd de vanligste yogastillingene tidligere og kurset blir litt mer fysisk utfordrende. 

Hvert kurs blir også videoinspillet og sendt live på Zoom, om du grunnet jobbreise, helligdager eller sykdom ikke har mulighet til å bli med en av gangene.


Mer om kurset


Vårt kurs i Myk Yoga er basert på styrkende, balanserende og aktive yogastillinger og sekvenser - alt gjennomført på en skånsom måte som gagner alle kroppens systemer. Fokuset ligger på tilstedeværelse og pusten. På denne måten kombinerer vi det å bygge styrke og energi i kropp og sinn med dyp strekking av musklene våre.

Hvordan foregår egentlig dette?
Hver time starter liggende på matten med dempet belysing og bevisst tilstedeværelse. Vi varierer mellom sittende, stående og til slutt liggende øvelser som vi holder i 5-10 pust. På denne måten kombinerer vi det å bygge styrke og energi i kroppen med dyp strekking av musklene. Vi holder en rød tråd igjennom timen med tilstedeværelse og dyp pust.

Passer dette for meg?
Kurset passer for deg som ønsker en pause fra en hektisk hverdag, har behov for å fylle på med energi, opplever mangel på smidighet og fleksibilitet, sliter med rygg, nakke og ledd, ønsker å finne godfølelsen i kroppen, eller bare ønsker å være mer tilstede i livet.

Men jeg har aldri prøvd yoga før...
Ingen problem. På våre timer får du god veiledning og vi tilpasser alle øvelsene etter ditt nivå og dagsform. Og vårt yogakurs Nivå 1 (mandager kl. 16:30) passer perfekt for nybegynnere da det ikke går så fort gjennom svingene - vi tar en ting av gangen.

Hva skal jeg ha med meg?
Du trenger ikke å ta med noe - vi har yogamatter, pledd, bolster, yogablokk og straps du kan bruke. Siden timen også inneholder dyp avspenning kan det være fint å ha litt ekstra klær for å være komfortabel og varm. Det kan være en behagelig bukse, overdel og eventuelt en tykkere genser og varme sokker.

Hvilket kurs ska jeg velge?
Denne gang deler vi altså opp kurset i 2 grupper: Nivå 1 (16:30) og Nivå 2 (18:00), begge på mandagene. For deg som aldri vært med før eller bare vil ta det veldig rolig og lære basics i yoga, er Nivå 1 perfekt. I Nivå 2 er tempoet litt høyere og kurset blir litt mer fysisk utfordrende, for å passe dem som gjerne har prøvet litt yoga før. Fortsatt er all vår yoga alltid skånsom, mild og tilpasset hvert individ - det er ikke noen konkurranse uansett hvilket kurs du velger. Og du kan alltid skifte fra et nivå til det andre om det passer deg bedre.

Praktisk info

Hvor?

Vi møtes opp på LHL Tromsø, Storgata 132A. Her har vi store flotte lokaler der vi kan holde godt avstand til yoganaboen. Det er også veldig god ventilasjon.

Når?

Vi starter 2 ulike kurs: Nivå 1 går fra kl. 16:30 - 17:40 och Nivå 2 går fra kl. 18:00 - 19:10. Oppstart mandag 10. april, siste kurs 29. mai (8 ukers kurs). Kursene blir spillt inn + sendt live på Zoom.

Pris?

EARLY BIRD 1450kr - bestill før 1. april. 1600kr vanlig pris (1500kr student/honnør/tidligere kursdeltakere).

Book plass til Myk Yoga

Klikk under for å booke plass til kurset (via Tikkio.no):

Hos oss kan du betale med

 • Visa
 • Master Card
 • Vipps
 • Klarna
Yin Yoga

Yin Yoga

8 ukers kurs

I en tid der alt går fortere og fortere er Yin Yoga en motvekt, en veldig rolig og behagelig form for yoga for indre ro. Her gir vi oss god tid til å lande dypt i pusten og de liggende og sittende stillingene vi gjør. Dette kurs passer perfekt for deg som opplever stress i hverdagen, er overstimulert eller bare ønsker en dyp strekk for kroppen.

• Balanserer indre systemer, roer ned sinnet & nervesystemet, gir en dyp strekk og rom til ettertanke.
• Sittende og liggende stillinger/øvelser der vi utforsker nye sider ved oss selv gjennom et rolig nærvær og dyp pust
• Vi gir oss god tid å lande i hver yogastilling (ca 2-3 min)

Les mer, eller meld deg på


Hvert kurs blir videoinspillet og sendt live på Zoom, om du grunnet jobbreise, helligdager eller sykdom ikke har mulighet til å bli med en av gangene


Mer om kurset


   - Hva er egentlig Yin Yoga?
Yin er myk yoga med fokus på det rolige og den stille stunden. Hver time starter liggende på matten med dempet belysing og bevisst tilstedeværelse. Vi kommer til å bevege oss inn i sittende og liggende øvelser som vi holder i 2-3 minutter, noe som gir oss tid til å roe sinnet. I løpet av timen blir det pusteteknikk (pranayama), milde dynamiske øvelser samt dyp strekk og åpning av spesielt hofter og skuldrer.

   - Hvem passer dette kurs for?
Kurset passer for deg som opplever stress i hverdagen, er overstimulert, har mange tanker som svirrer, har behov for å fylle på med energi, har humørsvingninger, sliter med rygg, nakke og ledd, ønsker å finne godfølelsen i kroppen, eller bare ønsker å være mer tilstede i livet.

   - Hva om jeg aldri prøvet yoga før?
På våre timer får du god veiledning og vi tilpasser alle øvelsene etter ditt nivå og dagsform. Yin Yoga passer bra for nybegynnere da det ikke går så fort svingene. Vi tar en ting av gangen.

   - Hva skal jag ha med meg?
Du trenger ikke å ta med noe - vi har yogamatter, pledd, bolster, yogablokk og straps du kan bruke. Siden timen også inneholder dyp avspenning kan det være fint å ha litt ekstra klær for å være komfortabel og varm. Det kan være en behagelig bukse, overdel og eventuelt en tykkere genser og varme sokker.

Praktisk info

Hvor?

Vi møtes opp i Storgata 132A (LHL Tromsø). Her har vi store flotte lokaler der vi kan holde godt avstand til yoganaboen.

Når?

Tirsdager kl. 19:30 - 20:40, oppstart 10. april og siste kurs 29. mai (totalt 8 ukers). Kursene blir spillt inn + sendt live på Zoom.

Pris?

EARLY BIRD 1450kr - bestill før 1. april. 1600kr vanlig pris (1500kr for student/honnør/tidligere kursdeltakere).

Book plass til Yin Yoga

Klikk under for å booke plass til kurset (via Tikkio.no):

Hos oss kan du betale med

 • Visa
 • Master Card
 • Vipps
 • Klarna
Yoga for Menn

Yoga for Menn

8 ukers kurs

Oppdag fordelene med yoga sammen med andre stivstokker ;) Yoga øker raskt i popularitet blant menn, og det med god grunn. I et samfunn med stadig økende prestasjonspress - at man skal være en supermann både hjemme og på jobben - innser mange viktigheten av indre balanse.

Samtidig vil vi her også bygge sterke og fleksible muskler samt forbedre restitusjonen. Et perfekt komplement til annen trening med andre ord. Så klart helt uten press og forventinger, bare kom presis som du er.

Og du - tips gjerne en du bryr deg om om dette kurset, det kan godt tenkes at han er åpen for å bli med!

Les mer, eller meld deg på


Hvert kurs blir videoinspillet og sendt live på Zoom, om du grunnet jobbreise, helligdager eller sykdom ikke har mulighet til å bli med en av gangene


Mer om kurset


   - Hvordan foregår dette?
Hver time starter liggende på matten med bevisst tilstedeværelse. For å gjøre yogaøkten tilpasset den gjennomsnittlige nordmannen varmer vi opp støle muskler med et styrkende sett med bevegelser. Varmen vi bygger opp, sammen med tilstedeværelse, pust og tålmodighet, hjelper oss deretter med å strekke godt ut og øker vår fleksibilitet. I løpet av timen står pusten i fokus. Vi avslutter alltid med dyp avspenning

   - Hvem passer dette kurs for?
Kurset passer for deg som opplever stølhet i muskler og ledd, deg som har stress i hverdagen, vil ha en sterk og fleksibel kropp, har behov for å fylle på med energi, sliter med rygg, nakke og ledd, ønsker å finne godfølelsen i kroppen, eller bare ønsker å være mer tilstede i livet. Vi beholder viktige aspekter av yoga, som mental og åndelig balanse, men designer timene for å også være litt fysisk utfordrende.

   - Hva om jeg aldri prøvet yoga før?
Null stress! På våre timer får du god veiledning og vi tilpasser alle øvelsene etter ditt nivå og dagsform. Timene bygger gradvis opp i vanskelighetsgrad slik at alle alltid har et sted å jobbe ut fra - i stedet for bare å se forundret på når alle andre utfører sine perfekte øvelser.

   - Hva skal jag ha med meg?
Du trenger ikke å ta med noe - vi har yogamatter, pledd, bolster, yogablokk og straps du kan bruke. Siden timen også inneholder dyp avspenning kan det være fint å ha litt ekstra klær for å være komfortabel og varm. Det kan være en behagelig bukse, overdel og eventuelt en tykkere genser og varme sokker.

Praktisk info

Hvor?

Vi møtes opp i Storgata 132A (LHL Tromsø). Her har vi store flotte lokaler der vi kan holde godt avstand til yoganaboen.

Når?

Tirsdager kl. 16:30 - 17:30, oppstart 11. april og siste kurs 30. mai (totalt 8 uker). Kursene blir spillt inn + sendt live på Zoom.

Pris?

EARLY BIRD 1450kr - bestill før 1. april. 1600kr vanlig pris (1500kr for student/honnør/tidligere kursdeltakere). 

Book plass til Yoga for Menn

Klikk under for å booke plass til kurset (via Tikkio.no):

Hos oss kan du betale med

 • Visa
 • Master Card
 • Vipps
 • Klarna

Trenger du fortatt litt mer motivasjon for å bli med?
Her er litt mer av hva yoga kan hjelpe deg med:

 • Redusere stress, angst og depresjon
 • Forebygge skader og forbedre kroppsholdning
 • Øke energinivå og konsentrasjon
 • Lindre mageproblemer og oppblåsthet
 • Frigjøre endorfiner som forbedrer humøret
 • Øke fleksibilitet, muskelstyrke og utholdenhet
 • Forbedre søvnen
 • Forbedre blodsirkulasjonen og styrke hjertet
 • Gi støtte og styrke for andre typer sport