Yoga med oss?


Vil du oppdage en mykere kropp og mer ro i hodet? Søker du et avslappet yogastudio? Vi starter nye kurs i april 2022 i flotte, romslige lokaler. Vår sertifiserte yogalærer er Ruben, som har fokus på at du ska kunne komme presis som du er.
Les mer om våre kurs under så sees vi kanskje der :)

Yin Yoga:
6 ukers kurs

Det er tide å roe ned i en tid der alt går fortere og fortere. Yin Yoga er en veldig rolig form for yoga med god tid i hver stilling. Kanskje dette kurset er akkurat det du trenger nå? Les mer under, eller klikk for å melde deg på.

Mer om kurset


   - HVA ER YIN YOGA TENKER DU KANSKJE?
Yin er myk yoga med fokus på det rolige og den stille stunden. Når vi holder en stilling litt lengre skaper vi rom for refleksjon og ettertanke. Vi får muligheten til å flytte fokuset fra tankestrøm og bekymringer til pusten og kroppen, noe som hjelper oss å være tilstede i oss selv. Vi tillater stunden å være akkurat slik den er, uten å dømme.

   - HVORDAN FOREGÅR DETTE DA?
Hver time starter liggende på matten med dempet belysing og bevisst tilstedeværelse. Vi kommer til å bevege oss inn i sittende og liggende øvelser som vi holder i 2-5 minutter, noe som gir oss tid til å roe sinnet. I løpet av timen blir det pusteteknikk (pranayama), milde dynamiske øvelser samt dyp strekk og åpning av spesielt hofter og skuldrer.

   - PASSER DETTE FOR MEG?
Kurset passer for deg som opplever stress i hverdagen, er overstimulert, har mange tanker som svirrer, har behov for å fylle på med energi, har humørsvingninger, sliter med rygg, nakke og ledd, ønsker å finne godfølelsen i kroppen, eller bare ønsker å være mer tilstede i livet.

   - MEN JEG HAR ALDRI PRØVD DETTE FØR...
Så fint! På våre timer får du god veiledning og vi tilpasser alle øvelsene etter ditt nivå og dagsform. Yin Yoga passer perfekt for nybegynnere da det ikke går så fort svingene. Vi tar en ting av gangen.

   - HVA SKAL JEG HA MED MEG?
Ta gjerne med din egen yogamatte om du har, men vi har også matter til utlån (så om du ikke har en går det bra). Siden timen er ganske rolig kan det være fint å ha litt ekstra klær for å være komfortabel og varm. Det kan være en behagelig bukse, overdel og eventuelt en tykkere genser og varme sokker. De som ønsker kan ta med et skjerf for å dekke over øynene under avspenningen.

Yogalærer Ruben

Vår yogalærer Ruben

Men hvem er så yogalærer Ruben?

Ruben er født og oppvokst nord i Sverige så sjansen er nok stor for at du kommer til å høre litt svorsk på timene hans. Han er vår sertifiserte yogalærer som har 7 års erfaring innen yoga for bedrifter, festivaler og retreats samt for studenttreningssentre. Han er også grunder av Innergize Bedriftsyoga & Stressmestring. Men mest av alt er Ruben bare seg selv og håper at du kan være det også :)

Praktisk info

Hvor?

Vi møtes opp i Storgata 132A (LHL Tromsø). Her har vi store flotte lokaler der vi kan holde godt avstand til yoganaboen. Det er også veldig god ventilasjon av luften.

Når?

Vi starter 2 ulike kurs, så du kan velge mellom å være med mandager kl. 20:00 (oppstart 2. mai) eller tirsdager kl. 16:30 (oppstart 26. april).

Pris?

6 ukers yogakurs til 1200kr
(1050kr for student / honnør / tidligere kursdeltakere). Kurset passer både nybegynnere og deg som har prøvet dette før.

Viktig info om Covid:

Vi har store lokaler og kan holde god avstand til yoganaboen. Rommet er svært godt ventilert og vi anbefaler at du bruker vår hånddesinfeksjon. Gjerne ta med egen matta. OBS: Om kurset ikke kan holdes på grunn av eventuelle nye restriksjoner, så frykt ikke, vi vil da holde kursene live på nett istedenfor.

Book plass til Yin Yoga

Klikk under for å booke plass til 6 ukers kurs i Yin Yoga.
Om du foretrekker Vipps, bankoverføring eller kontant:
ta kontakt med oss på info@tmed.no.

Myk Yoga:
6 ukers kurs

Dette kurset fokuserer på ekstra myk hatha yoga, der vi gir oss god tid til å skånsomt styrke kroppen og forbedre balansen. Vi holder en rød tråd igjennom timen med tilstedeværelse og dyp pust.

Mer om kurset


Hvordan foregår dette?
Hver time starter liggende på matten med dempet belysing og bevisst tilstedeværelse. Vi varierer mellom sittende, stående og til slutt liggende øvelser som vi holder i 5-10 pust. På denne måten kombinerer vi det å bygge styrke og energi i kroppen med dyp strekking av musklene. Vi holder en rød tråd igjennom timen med tilstedeværelse og dyp pust.

Passer dette for meg?
Kurset passer for deg som ønsker en pause fra en hektisk hverdag, har behov for å fylle på med energi, opplever mangel på smidighet og fleksibilitet, sliter med rygg, nakke og ledd, ønsker å finne godfølelsen i kroppen, eller bare ønsker å være mer tilstede i livet.

Men jeg har aldri prøvd yoga før...
Så fint! På våre timer får du god veiledning og vi tilpasser alle øvelsene etter ditt nivå og dagsform. Timene bygges opp basert på hver enkelt individ sine forutsetninger, slik at alle alltid har et sted å jobbe og utvikle seg fra.

Hva skal jeg ha med meg?
Ta gjerne med din egen yogamatte om du har, men vi har også matter du kan bruke. Siden timen også inneholder dyp avspenning kan det være fint å ha litt ekstra klær for å være komfortabel og varm. Det kan være en behagelig bukse, overdel og eventuelt en tykkere genser og varme sokker. De som ønsker kan ta med et skjerf for å dekke over øynene under avspenningen. Vi har også pledd.

Yogalærer Ruben

Ruben Lundström

Men hvem er så yogalærer Ruben?

Ruben er født og oppvokst nord i Sverige så sjansen er nok stor for at du kommer til å høre litt svorsk på timene hans. Han er vår sertifiserte yogalærer som har 7 års erfaring innen yoga for bedrifter, festivaler og retreats samt for studenttreningssentre. Han er også grunder av Innergize Bedriftsyoga & Stressmestring. Men mest av alt er Ruben bare seg selv og håper at du kan være det også :)

Praktisk info

Hvor?

Vi møtes opp på LHL Tromsø, Storgata 132A. Her har vi store flotte lokaler der vi kan holde godt avstand til yoganaboen. Det er også veldig god ventilasjon.

Når?

Vi starter 2 ulike kurs, så du kan velge mellom å være med mandager kl. 16:30 eller 18:30. Oppstart 2. mai.

Pris?

6 ukers yogakurs til 1200kr
(1050kr student / honnør / tidligere kursdeltakere). Passer deg som er nybegynnere, og deg som er litt øvet.

Viktig info om Covid19:

Vi har store lokaler og kan holde god avstand til yoganaboen. Rommet er svært godt ventilert og vi anbefaler at du bruker vår hånddesinfeksjon. Ta gjerne med egen matte. OBS: Om kurset ikke kan holdes på grunn av eventuelle nye restriksjoner, så frykt ikke, vi vil da holde kursene live på nett istedenfor.

Book plass til Myk Yoga

Klikk under for å booke plass til neste 6 ukers kurs i Myk Yoga.
Om du foretrekker Vipps eller kontant, ta kontakt med oss på info@tmed.no.

Her er noen fler fordeler med yoga:

  • Reduserer stress, angst og depresjon
  • Forebygger skader og forbedrer kroppsholdning
  • Økt energinivå og konsentrasjon
  • Lindrer mageproblemer og oppblåst mage
  • Frigjør endorfiner som forbedrer humøret
  • Økt fleksibilitet, muskelstyrke og utholdenhet
  • Forbedret søvn
  • Forbedrer blodsirkulasjonen og styrker hjertet
  • Gir støtte og styrke for andre typer sport